2021-03-08 16:07:24• hírek • Bede Emőke

Nem fizetett az ügyfél. Kirángatták az autóból, majd alaposan helybenhagyták

Március 5-én a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság ügyészei 24 órára őrizetbe vettek két férfit, akiket többek között kábítószer-kereskedelemmel, személyi szabadság megsértésével, valamint testi sértéssel gyanúsítanak.

A DIICOT tájékoztatása szerint az egyik férfi Szatmár megye területén kokaint és kannabiszt terített, viszont az egyik vásárlója nem fizetett. Ennek okán a díler és társa kirángatták őt egy autóból, majd egy Szatmár megyei ingatlanhoz vitték. Először az épület előtt ököllel ütlegelni kezdték, majd erőnek erejével bevitték az udvarra. Az ügyészek nem sokkal ezt követően tetten érték a két elkövetőt, akiknél házkutatást is tartottak. Ennek során megközelítőleg 250 gramm kannabisz, egy zacskó por állagú, sárgás szer, 6 dohányőrlő (grinder), valamint 2 precíziós mérleg került elő.


A Szatmárnémetiből származó 37 éves férfit és 32 éves, ugyancsak helybeli társát március 5-én 24 órára őrizetbe vették, majd a törvényszék elrendelte 30 napos előzetes letartóztatásukat is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: